September 2012

BMW1. plass

Byrå: Los & Co
Kreativt team:
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: BMW
Juryens begrunnelse:

SPENNENDE LANSERING VANT SØLVMIKK
Tett opp mot selveste Gullmikken-utdelingen, var den nye Sølvmikken-juryen samlet rundt spottene fra september måned. Med komplimentene klare og øregangene renset, kunne den konstatere at månedens spotter var av varierende kvalitet. Likevel fant den et fint knippe spotter å glede seg over.

Mest spennende og en soleklar vinner denne måneden var BMW med spotter for nye 3-serie Touring. En bil det har blitt knyttet mye spenning til før lanseringen. Derfor er det også relevant, om enn ikke banebrytende, å bygge ytterligere opp under forventningen ved å benytte et kjent thriller-trailer-univers. Pluss for veldig bra produksjon som løfter spottene og tilfører en eleganse som kler avsenderen svært godt.

»
Garasjegulv
»
Bompassering

TV32. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Nr14
Kunde: TV3
Kundeansv.: Kåre Hauge/Lena Greaker
Juryens begrunnelse:

Forskjellen mellom liv og død kan være liten, noe Bjørn Sundquist illustrerer med patos og to enkle ord; “over” og “under”. Dette ga oss muligheten til å få kjenne litt på alvoret de ansatte på redningsskøytene ofte opplever. Opplevelser publikum nå kan få oppleve på TV3. Enkelte i juryen kunne ønske seg en enda sterkere dramatisering, men spotten holder likevel godt til 2. plass denne måneden.

»
TV3 Redningsskøyta

Interoptik3. plass

Byrå: Kitchen
Kreativt team:
Konsulent: Hans Moe
Prosjektleder: Nina Motzfeldt
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Interoptik
Kundeansv.: Kathrine Ayling
Juryens begrunnelse:

Leif Dubard har en veldig karakteristisk og myndig stemme. Så når han forteller om viktigheten av å se godt, da er det lett å høre litt ekstra godt etter. Juryen forventet kanskje at det skal bli litt tullete etter hvert, men det blir det ikke. Det bare funker i sin enkelhet. For selv om dette ikke er revolusjonerende på noen måte, så er det en fin måte å minne oss på at det nok ikke er dumt å ta seg en synsundersøkelse.

»
Myser
»
Kiropraktor
»
Laptop