Mai 2013

Øvingshotellet1. plass

Byrå: Per Høj
Kreativt team:
Konsulent: Sverre Midtun
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Øvingshotellet
Kundeansv.: Lars Torp
Juryens begrunnelse:

Førsteplassen denne måneden går til tredjeplassen fra forrige måned.
Vi opplevde kampanjen langt sterkere etter at banda selv fikk spille inn spottene.
At band som sårt trenger å øve kan få muligheten til å skrike, nynne, kore og klimpre seg til gratis øvingstid på Øvingshotellet føles veldig relevant.
Dette er enkelt, litt surt her og der, samt smart løst!
Gratulerer med førsteplassen!

»
Rollergirls
»
Schmucks
»
Wino tinto
»
Tone Elde
»
Scott

Rica2. plass

Byrå: DDB Oslo
Kreativt team:
Prosjektleder: Jorunn Wold
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Rica
Juryens begrunnelse:

Se for deg dette:
Det er første helgebesøk hos foreldrene til den nye kjæresten din. Du har kommet deg greit igjennom den første spørrerunden til svigermor og du har gjort et tappert forsøk på å knytte mannebånd med svigerfar. Akkurat i det du skal til å feire seieren på det gamle barnerommet til din bedre halvdel, kommer svigermor inn for å sette opp vindu, eller hente no greier. Du lukker øynene og later som om du sover.
 
Hvem har vel ikke vært i en lignende situasjon? Ingen i denne juryen i hvert fall. Selv om dette er en idé vi har både sett og hørt en del ganger før, ble vi alle minnet på den frihetsberøvelsen det faktisk er å sove borte hos andre og samtidig fikk vi nye argumenter i diskusjonen: Hotell eller svigers i sommer?
Takk for det og gratulerer med andreplassen!

»
Badet
»
Morgen
»
Natta

Brelett3. plass

Byrå: Try
Kreativt team:
Prosjektleder: Ulla Birkrem
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Brelett
Juryens begrunnelse:

Dette syntes vi var en ok måte å fortelle om at Brelett er laget med det beste av melk og fløte. Det er fint når konsepter får lov til å sette seg over tid slik at man til slutt både kan plystre, nynne og raute uten at det er noen tvil om hvem som er avsender.
Juryen diskuterte lenge hvor lang tid det egentlig tar å trene opp en ku til å raute en skala. Dette kommer særlig godt frem ca. 14 sekunder ut i spotten der kua har en nydelig oppgang i halvtoner som er i fullstendig harmoni med det øvrige arrangementet. Men dette er kanskje også det mest imponerende med denne spotten. Allikevel, gratulerer med tredjeplassen!

»
Ku