Sølvmikken

I Sølvmikken hver måned vil juryen bestrebe seg på å dele ut bronse, sølv og gull til de beste arbeider. 

Månedens beste team er med i trekningen om å få dra på tur med P4 og Bauer i Kreatører på Tur. Les mer under.

Sølv- og Gullmikken eies av P4 og Bauer så radioreklamen må ha vært på luften hos P4 Gruppens og/eller Bauer Medias radiokanaler i løpet av den foregående måned som del av en betalt kampanje.

Innsendte arbeider skal ha vært produsert og rykket inn for annonsørens penger og bestilt som en reell radiokampanje, godkjent av oppdragsgiver og ikke vært i strid med norsk lov. Spotter som har vært sendt inn 1 gang kan ikke sendes inn igjen i Sølvmikken.

Sølvmikken og Kreatører på tur

I år blir det noen endringer for Sølvmikken og Kreatører på tur. For de som har vært med noen år, vil dette være kjent stoff. Vi går tilbake til et system der man som team samler poeng gjennom året.

Gullmikken med utdeling på Gullblyanten utgår i 2024, men Sølvmikken kåres som før hver måned. Her samler man som team poeng gjennom året: Førsteplass i Sølvmikken gir 10 poeng, andreplass gir 7 poeng og tredjeplass gir 5 poeng.

De 6 teamene med høyest poengsum på slutten av året, blir invitert med på tur av P4 og Bauer. Dersom flere team har lik poengsum ved utgangen av året, vil de med flest førsteplasser rangeres høyest. Om det også er likt, er det de med flest andreplasser som kommer høyest.

Oppdatert oversikt kan du se her.