Juni 2012

Gule Sider1. plass

Byrå: Los & Co
Kreativt team:
Konsulent: Frederik Horn
Prosjektleder: Hanne Skodbo Knudsen
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Gule Sider
Kundeansv.: Benedicte Kjøde
Juryens begrunnelse:

Her kunne det teoretisk sett blitt en debatt siden juryen valgte å fjerne 3 av 4 innsendte bidrag, men spoten ”Røverspråk” var så mye bedre enn de andre 3 at det ikke ble debatt allikevel. Denne var rett og slett best i juni. Gratulerer!
Her kunne vi også brukt plassen vår til å komme med en liten oppfordring til produksjonsselskapene om å tenke kvalitet foran kvantitet når det kommer til innsendelse, men det er bedre å hedre månedens vinner. Det er nemlig fortjent. Morsom! Gøy! Best! Overraskende! Gjennomført! Uventet! Oppmerksomhetsfangende!  Alt dette er ord som ble brukt om månedens vinner etterfulgt av utropstegn.

»
Røverspråk

Canal92. plass

Byrå: Anorak
Kreativt team:
Prosjektleder: Ina Egelandsdal
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Canal9
Juryens begrunnelse:

Er dette gapskrattegøy? Nei. Heldigvis trenger ikke alt være revy. Det kan være morsomt selv om det ikke hører hjemme i rorbua. Og dette er nettopp det; morsomt. Muligens litt kronglete fortalt, men gøyale situasjoner som gjør at man ler koser seg, hører etter og får med seg budskapet. Funkerfint dette. Det er nesten som de som ikke liker fotball får lyst til å engasjere seg i ballsport bare for å slippe unna alternativet.

»
Puslespill
»
Friteater
»
Markpress
»
Pinne

Sparebank13. plass

Byrå: Kitchen
Kreativt team:
Prosjektleder: Aram Zarkoob
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Sparebank1
Juryens begrunnelse:

Fleipete og ganske morsomt. Dessverre for Sparebank1 er ikke ganske morsomt alltid det som skal til for å gå helt til topps, men pallplass er pallplass. Dette er morsomt, men i følge juryen litt svakere enn de spotene som gikk til topps tidligere i år. Det er en liten forskjell på å være uheldig og å være idiot som gjorde at situasjonene i spotene ikke føltes helt midt i blinken sånn forsikringsradiomessig.

»
Båt
»
Campingvogn
»
Reise