Juli 2012

Visit Denmark1. plass

Byrå: Dinamo
Kreativt team:
Konsulent: Erik Loe
Prosjektleder: Unni Rolfsen
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Visit Denmark
Kundeansv.: Vidar Mørch & Anne Cathrine Aasen
Juryens begrunnelse:

Disse steder som vi måske endda lidt bedre end de øvrige konkurrenter, og de var alle medlemmer af juryen griner. Det er så rart at vide, hvor god kommunikation er blevet oprettet i vores hoveder, over tid, indtil man har nået det punkt, hvor du ikke længere behøver at sige hvem der er afsenderen. Det hele er afsløret, elegant med en let lydlogo, der spillede på samme måde som pletter og bagud. Et lille spørgsmål, der opstod i juryen, var:
Havde det været snedigere, hvis de negative ord var mere typiske norske fænomener? Svaret var nej. Det er ikke så vigtigt, at Norge er så lort land, så længe vi alle ved, hvor dejligt det er at være i Danmark!
Tillykke!
 
For de av dere som ikke er så sterke i det danske språk. Klikk på eller lim inn vedl. URL:
http://tinyurl.com/bo5vt23

»
Stressymptomer
»
Regnfrakk
»
Regninger
»
Flom
»
Grums
»
Neglebitt
»
Kunnskapsmessig

Statens Vegvesen2. plass

Byrå: Dinamo
Kreativt team:
Prosjektleder: Anita Engen Hjelset
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Statens Vegvesen
Juryens begrunnelse:

Det var særlig en spot som skilte seg ut i positiv retning blant de 4 spottene vi fikk høre. Derfor valgte vi å rette all vår fokus nettopp på denne. Det som gjorde at denne skilte seg ut, var at den fikk oss til å tenke oss om, fremfor å forsøke å gi oss dårlig samvittighet. Spotten blir fremført på en ektefølt og lite tilgjort måte, noe som juryen mener er meget viktig for nettopp denne avsenderen.
Den traff oss godt og fikk oss straks til å sette oss ned med penn og papir for å finregne på oddsen for å omkomme i trafikken.
Resultatet: Samtlige jurymedlemmer vil fra i dag av holde fartsgrensen.

»
Lotto

Byggmakker3. plass

Byrå: Ernö
Kreativt team:
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Byggmakker
Juryens begrunnelse:

Disse spottene fikk jurymedlemmene til å sette seg tilbake på stolen, skjenke litt ekstra kaffe i koppen og si til hverandre: ”Utviklingen går virkelig megaraskt altså.” Dette er noe vi aldri trodde vi skulle si til hverandre. Vi er jo en dynamisk og hipp gjeng som vanligvis omfavner teknologien med et selvfølgelig smil om munnen. Når noen greide å presse oss så ettertrykkelig ned i
gamlisungdoms-buksene, kunne vi ikke annet enn å premiere med metall.
Hva produksjonen angår, noterer vi også et stort pluss for meget gode skuespillprestasjoner.

»
Røykerom
»
Telefon